Rowolfh

En äventyrare för gammal för sitt yrke. Tjock, pigg, mycket skägg.

Description:

Rowolfh har nu för tiden en kraftigt tilltagen kagge till mage och alla år utav supande syns i hans ofta rosiga ansikte. Han har en stor näsa och ett buskigt ansikte. Han är blond i håret med stänk utav järn vilket skvallrar om hans personlighet. Rowolfh är en allt som oftast glad man men under ytan döljer sig ett kallsinnigt och stenhårt psyke som har sett det mesta

Rowolfh.jpg

Bio:

Rowolfh föddes för länge sedan i Ejland där han växte upp på en obetydlig gård. Familjen hade det gott nog att han skulle kunna drömma och således gav han sig snart av med faderns bredsvärd ut för att dräpa sitt första troll. Det gick åt pipsvängen och två utav hans vänner miste livet i det som skulle bli hans första äventyr men flera viktiga läxor lärde han sig.

Sedan levde han på att söka upp avlägsna platser, dräpa vad som stod i hans väg och ta bytet för att växla det mot mat, sprit och kvinnor. Nu för tiden är han istället en slags förman i byn Ejfatir som ligger i nordvästra Fynhem. Där är han ständigt på jakt efter unga talanger som påminner honom om honom själv i hans ungdomsdagar, folk med liv i blicken och mer än trollort innanför pannbenet.

Rowolfh_sitt.jpg

Rowolfh

Havafall danandreaskallin danandreaskallin